U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Stylen  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Afzakkende haarband & kapseltip

Vraag: Ik heb halflang haar en weet niet goed wat ermee aan te vangen. Meestal steek ik het op met een speld of in een staart, want als ik het los laat hangen, vind ik het al snel slonzig. Heb je misschien een tip voor mij? Als ik een haarband in mijn haar doe en ik ga met mijn hoofd naar achter, dan valt die eruit.
 
Antwoord: Je zou een heel leuk en vlot model in je haar kunnen laten knippen. Zo hoeft er niet per se iets van je lengtes af, als je maar flink wat laagjes in je haar laat knippen. En je kan eveneens iets speciaals doen met de voorkant, bijvoorbeeld een lok, pony of kortere contour.
 
Verder is het heel leuk om je haar te stylen met een wax, bijvoorbeeld van het merk Mania. Dit is een soepele wax waarmee je sommige punten kunt accentueren.
 
Wil je toch een haarband dragen, maar valt deze eruit, dan kan je schuifspeldjes in dezelfde kleur gebruiken, zodat je haarband niet afzakt.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact