U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Krullend Haar  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Haar krult door medicijnen

Vraag: Ik heb altijd al steil, soepel vallend (dun) haar gehad. Sinds een aantal jaren ben ik genoodzaakt om medicijnen te gebruiken en plotseling is mijn haar gaan krullen, maar helaas is het geen mooie weelderige bos, maar zeer droog, springerig, touwachtig haar. Het is net lang genoeg om het als opsteekkapsel te dragen, want kort knippen wil ik nu niet meer, omdat ik dan zon permanentkopje krijg. Mijn vraag is vooral: ken je dit fenomeen en wat kan ik het beste doen? Kan ik mijn oude haar op n of andere manier terugkrijgen?
 
Antwoord: Medicijngebruik kan inderdaad de haarstructuur veranderen. Of het haar terugkomt zoals het was, is moeilijk te zeggen. Wat je wl kunt doen, is goede verzwarende producten gebruiken, zodat de krullen mooi vallen en niet pluizen.
 
Een voorbeeld daarvan is een nieuw product dat wij in ons salon hebben: Chi Curl Preserve. Dit is een hele verzorgende lijn, speciaal bestemd voor krullend haar. Je kunt natuurlijk altijd eens langskomen voor vrijblijvend advies. Als we je in het echt kunnen zien, kunnen we uiteraard het beste advies geven voor een passend model.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact