U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Krullend Haar  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Krullen en Langer Haar

Vraag: Mijn zoon van bijna 12 heeft een kop vol met bruine krullen. Hij vindt het leuk als zijn haar wat langer is, maar een nadeel is dan dat het gelijk zo’n enorme bos wordt. Hoe kunnen we zijn haar het beste laten knippen?
 
Moet alles op 1 lengte of juist niet, of moet een gedeelte worden opgeknipt? Ken jij misschien een site waarop we wat voorbeelden kunnen zien? Om het niet teveel te laten ‘kroezen’ gebruikt hij ook wax, zodat het wat platter wordt. Is dat wel de beste oplossing?

 
Antwoord: Het is zo best moeilijk om te zeggen hoe uw zoon zijn haren het beste geknipt kan hebben. Het is wel zo dat je met het knippen van lagen steeds méér volume krijgt. Het beste kan hij zijn krullen laten uitdunnen met de speciale Vurn scharen, zo is het niet meer zo’n massa maar wordt het wat slanker.
 
Op zich maakt het niet zoveel uit welk product uw zoon gebruikt, maar met wax kan het haar wel wat vetter worden. Succes!
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact