U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Steil Maken  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Gepermanent haar straightenen

Vraag: Twee en een halve week geleden liet ik mijn haar permanenten en ik haat het resultaat. Is het veilig om op dit ogenblik een doe-het-zelf kit te gebruiken voor het straightenen of moet ik een paar weken (of maanden) wachten?
 
Antwoord: Op voorwaarde dat je haar niet té veel gestresseerd of beschadigd werd door het permanenten, zou het moeten OK zijn om het thuis te straightenen. Als je haar tekenen van beschadiging vertoont, dan zou ik het wat extra tijd geven om te herstellen. Geef jezelf ondertussen diepteconditioningbehandelingen.
 
Lees en volg goed de richtlijnen op de verpakking. Als je denkt dat je haar beschadigd werd en niet zeker bent hoe het straightenen zal werken, doe dan een test voor je het product op het hele hoofd toepast. Zo zal je zeker zijn dat het haar de behandeling kan doorstaan en ook op de hoogte zijn van de precieze behandelingstijd.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact