U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Kleuren  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Bruine plukjes in blond haar

Vraag: Ik ben vorige week naar de kapper geweest. Ik heb mijn haar reeds jaren geblondeerd en wou het er wat natuurlijker laten uitzien. Ze hebben er wat donkere plukjes doorheen gedaan. Die zijn alleen veel donkerder geworden, waardoor ik nu grijs lijk! Ik heb krullend haar; hierdoor heeft het nog een extra grijze waas.
 
De kapper zegt dat hij er niets kan aan doen. Ik heb al antiroosshampoo gehaald en gebruikt. Maar jammer genoeg wordt mijn haar niet lichter. Het ging om bruine verf. Hebt u een tip? Zou ik mijn haar zelf opnieuw kunnen blonderen of ga ik best bij een andere kapper?

 
Antwoord: Op blond haar is het erg lastig om het eruit te krijgen. Ik zou zelf proberen om zoveel mogelijk het bruin uit je haar te halen: dit kan je doen door daar extra blond op te zetten.
 
Laat dit wel in een professioneel kapsalon doen, zodat je zeker weet dat het goed verloopt. Daar hebben ze alle kleuringen in huis en kunnen ze dus veel meer betekenen en problemen oplossen wanneer er iets misloopt!
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact