U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Kleuren  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Kleurproduct zonder ammonia

Vraag: Ik neem vaak achter elkaar extensions en ik merk dat mijn haar er niet echt beter op wordt… Mijn vriendin is kapster en eerst had ze mijn haar geverfd en toen gepermanent met milde vloeistof… en vervolgens weer extensions… Ik heb fijn, dun haar en ik merk dat dit mijn haar niet goed heeft gedaan.
 
Ik denk erover na om mijn haar gewoon kort te knippen – het is nu halflang, maar vlassig – in meerdere lagen en dan een henna kleur te gebruiken … zonder ammonia… Ik heb een hartvormig gezicht met vrij smalle kaak… Wat adviseert u mij?

 
Antwoord: Het is heel moeilijk om jou zo een advies te geven.
 
Het is heel belangrijk om jouw haar nu heel goed te verzorgen; je hebt nu 2 chemische behandelingen na elkaar gehad en dit is natuurlijk minder goed voor het haar. Omdat je heel fijn haar hebt, lijdt het haar er natuurlijk ook onder.
 
Je zou het kunnen kleuren met BioGlitz; dit is een kleurproduct zonder ammonia, dus niet schadelijk voor het haar. En het is heel belangrijk verzorgende producten te gebruiken.
 
Als je in de omgeving van Tilburg woont, kan je natuurlijk ook eens langs komen voor een vrijblijvend advies. Dan kunnen we ook jouw haar bekijken en uitleggen wat je het best kunt gebruiken.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact