Preventieve kuur tegen haarverlies

Kuur tegen haarverlies bij vrouwen
 
Om haarverlies tegen te gaan is er nu Provillus, een volledig natuurlijk supplement, dat vrij verkrijgbaar is.
 
Provillus blokkeert de toevoer van DHT (dihydrotestosteron) in het lichaam. Het supplement bevat verschillende ingrediŽnten zoals biotine, gotu kola, magnesium, pompoenextract, zaagtandpalm, siliciumdioxide, vitamine B6 en zink. Deze ingrediŽnten verhinderen dat haarfollikels dunner worden en zo leiden tot kaalheid. De voedende mix van voedingsstoffen in Provillus zorgt ervoor dat het haar dikker wordt.
 
Provillus is een natuurlijke behandeling voor mannen en vrouwen die lijden aan haarverlies, ook gekend onder de naam androgene alopecia. Bij mannen wordt haarverlies veroorzaakt door het hormoon testosteron. Wanneer dihydrotestosteron het lichaam binnendringt, worden de haarfollikels dunner . Hoe mťťr dihydrotestosteron er zich in het lichaam bevindt, hoe groter het risico op kaalheid is.
 
Bij vrouwen is er niet echt een patroon voor haarverlies. Weinig vrouwen verliezen hun haar op piepjonge leeftijd. Dit is typisch iets voor rijpere dames. Oorzaken zijn o.a. een onevenwicht in de hormoonhuishouding, een schildklieraandoening, een zwangerschap en de menopauze. Haarverlies bij vrouwen is trouwens moeilijker aan te pakken dan bij mannen.
 
Kuur tegen haarverlies bij mannen
 
Provillus is een efficiŽnt middel voor mannen en vrouwen die te maken hebben met haarverlies. Provillus gaat niet enkel haaruitval tegen, het zorgt er ook voor dat het haar opnieuw groeit. Het product is nog geen vijf jaar op de markt en toch is het al de nummer ťťn tegen haarverlies. U krijgt er sterk en gezond haar door. Bovendien zijn er geen bijwerkingen.