pixel
 U bent hier:   Home  ›  Haarproblemen  ›  Haaruitval  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
kapsels op Hairfinder.com
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
Kapsels proberen
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel pixel
pixel
pixel

De effecten van biotine op haarverlies

Biotine is een vitamine die door dokters aanbevolen wordt om haaruitval te behandelen. Biotine – vitamine B – vindt u in rijk voedsel zoals soja, melk, eidooier en lever. Het is een natuurlijk voedingssupplement dat haarverlies helpt te genezen en huid en nagels gezond houdt. Onderzoeker Andrew Lessman adviseert 2 mg biotine per dag om te verhinderen dat haaruitval zich ontwikkelt. De bedoeling van vitamine B is het onderhoud van het metabolisme. Biotine is speciaal bedoeld voor mensen met een hoog cholesterolgehalte.
 
Alhoewel biotine goed is voor gezond en sterk haar, bevelen medische specialisten het gebruik aan van andere vitamines B samen met biotine. Andere vitamines B omvatten: choline, foliumzuur, vitamine B-A, vitamine B-2, vitamine B-6 en vitamine B-12.
 
middel tegen haaruitval De groei en replicatie van cellen hangt af van biotine. Mensen die lijden aan haarverlies zouden geneesmiddelen met biotine moeten gebruiken. Biotine maakt de energie vrij uit carbohydraten, proteïnen en vetten. Het is een vitaminecomplex gebruikt voor de productie van vetzuren. De belangrijkste bronnen van biotine zijn lever, nier, melk, kaas, boter, pluimvee, bloemkool, banaan, watermeloen, erwt, biergist, noot, boon, havermout, zalm en makreel. Het eten van rijke voeding zal het lichaam een gemiddelde hoeveelheid biotine geven om haarverlies te voorkomen.
 
Sommige shampoos met biotine kunnen eveneens de haargroei helpen stimuleren. Verschillende dermatologen adviseren het gebruik van biotinesupplementen omdat dagelijks duizenden calorieën nodig zijn om ons haar gezond te houden. Het voordeel van biotine is dat het gezond haar helpt te behouden. Het levert proteïne in het lichaam uit rijke voeding. Het nadeel van biotine is dat niet bewezen is dat het 100 % werkt. Maar het is méér efficiënt wanneer samen genomen met andere vitamines B.
 
Vooraleer u biotine gebruikt, doet u best wat opzoekwerk of raadpleegt u een dermatoloog om méér te weten te komen over het product. Wanneer u andere geneesmiddelen neemt, moet u voorzichtig zijn. In sommige gevallen werden bijwerkingen vastgesteld die resulteren in biotinetekort. Andere tekenen van een tekort aan biotine zijn braken, depressie en anorexia. Aangezien biotine een plantaardig voedingsproduct is, wordt niet verwacht dat het schadelijk kan zijn. Gebruik van biotine is op eigen risico.
 
©Kapsels.net
 
Gratis kapsels tester
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact