Sophie Dewaele geeft (om) haar

Sophie Dewaele
 
Op 7/10/2008 schonk VIJFtv-presentatrice Sophie Dewaele 20 cm van haar mooie bruine lokken aan een goed doel, namelijk het “Pantene Geef Om Haar”-fonds. Daarmee wil ze vrouwen met kanker helpen die het financieel minder goed hebben.
 
Sophie Dewaele heeft een passie voor haar. Net daarom liet ze een flink stuk van haar eigen haar knippen. Vreemd, vindt u? Helemaal niet. Sophie is namelijk ambassadrice van “Geef Om Haar”. Pantene wil met dit fonds – in samenwerking met de “Stichting tegen Kanker” vrouwen met kanker steunen.
 
Bijna 1 vrouw op 4 krijgt ooit te maken met kanker. En bijna 60 % van al die vrouwen ervaart haarverlies als een confronterende gebeurtenis, als een zeer ingrijpend aspect van de ziekte.
 
Sophie – die in haar familie zelf reeds met kanker in aanraking kwam – hoopt alvast dat heel wat vrouwen haar voorbeeld volgen en hun haar zelf afknippen of dit laten doen bij de kapper. Per ingezamelde haarbundel ontvangt de “Stichting tegen Kanker” 50 euro van een haarprotesespecialist. En zo kunnen vrouwen met kanker die het financieel moeilijk hebben, een duwtje in de rug krijgen.
 
Ook zin om te veranderen van haarstijl en daarmee mensen te helpen? Neem een kijkje op pantene.be. Daar vindt u alle info en krijgt u een antwoord op al uw vragen. Wat houdt deze actie in, hoe ga ik te werk, hoelang duurt deze actie, welke voorwaarden zijn eraan verbonden, enz...? U komt er werkelijk alles te weten. Er staan ook heel wat interessante tips voor haarverzorging.
 
In dit filmpje zien we Sophie Dewaele tijdens haar knipbeurt. Wist u trouwens dat u tot 30/11/2008 langs kan bij een aantal kappers voor een gratis wasbeurt, haarsnit en brushing ten voordele van deze actie?
 
Komt u niet in aanmerking om eigen haar af te staan? Dan nog kunt u de actie steunen, door een persoonlijke bijdrage te geven of door Pantene-producten te kopen.
 
Sophie is alvast overtuigd … nu u nog.
 
Zie ook: Je haar doneren