U bent hier:   Home  ›  Kapsels van Beroemdheden  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Sophie Dewaele geeft (om) haar

Op 7/10/2008 schonk VIJFtv-presentatrice Sophie Dewaele 20 cm van haar mooie bruine lokken aan een goed doel, namelijk het “Pantene Geef Om Haar”-fonds. Daarmee wil ze vrouwen met kanker helpen die het financieel minder goed hebben.
 
Sophie Dewaele heeft een passie voor haar. Net daarom liet ze een flink stuk van haar eigen haar knippen. Vreemd, vindt u? Helemaal niet. Sophie is namelijk ambassadrice van “Geef Om Haar”. Pantene wil met dit fonds – in samenwerking met de “Stichting tegen Kanker” vrouwen met kanker steunen.
 
Bijna 1 vrouw op 4 krijgt ooit te maken met kanker. En bijna 60 % van al die vrouwen ervaart haarverlies als een confronterende gebeurtenis, als een zeer ingrijpend aspect van de ziekte.
 
Sophie – die in haar familie zelf reeds met kanker in aanraking kwam – hoopt alvast dat heel wat vrouwen haar voorbeeld volgen en hun haar zelf afknippen of dit laten doen bij de kapper. Per ingezamelde haarbundel ontvangt de “Stichting tegen Kanker” 50 euro van een haarprotesespecialist. En zo kunnen vrouwen met kanker die het financieel moeilijk hebben, een duwtje in de rug krijgen.
 
Op haar website (www.sophiedewaele.be) is Sophie reeds te bewonderen met haar nieuwe, stijlvolle look en binnenkort volgen nog méér foto’s van haar nieuw kapsel.
 
Ook zin om te veranderen van haarstijl en daarmee mensen te helpen? Neem een kijkje op pantene.be. Daar vindt u alle info en krijgt u een antwoord op al uw vragen. Wat houdt deze actie in, hoe ga ik te werk, hoelang duurt deze actie, welke voorwaarden zijn eraan verbonden, enz...? U komt er werkelijk alles te weten. Er staan ook heel wat interessante tips voor haarverzorging.
 
In het onderstaand filmpje bewonderen met in de hoofdrol Sophie Dewaele tijdens haar knipbeurt. Wist u trouwens dat u tot 30/11/2008 langs kan bij een aantal kappers voor een gratis wasbeurt, haarsnit en brushing ten voordele van deze actie?
 

Komt u niet in aanmerking om eigen haar af te staan? Dan nog kunt u de actie steunen, door een persoonlijke bijdrage te geven of door Pantene-producten te kopen.
 
Sophie is alvast overtuigd … nu u nog.
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact