U bent hier:   Home  ›  Kapsels van Beroemdheden  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Rossana Lima en John Beerens in Partystyle

Rossana Lima en John Beerens Rossana Lima en John Beerens, beide bekende lifestyle icoons wiens stylingadviezen gretig door veel bekende Nederlanders worden ontvangen. Zij is dagelijks actief in de modewereld, hij creëert kapsels die gezicht geven aan een nieuwe look. Samen vullen ze elkaar naadloos aan. De bevriende collega’s komen elkaar regelmatig tegen op party’s, galapremières en andere exclusieve showbizz feestjes. In Exclusief in Brabant vertelden zij over hun werk en hoe zij zelf in het leven staan.
 
Rossana Lima en John Beerens Er gaat geen minuut voorbij of de polifonische ringtone vult de kamer. Een telefoontje van Peter van de Vorst, een sms van Martijn Krabbé en vervolgens nog een belletje van haar moeder en een van haar aupair. Rossana Lima leidt een hectisch leven. Van ’s ochtends zes uur tot laat in de avond rijdt ze door heel Nederland om ervoor te zorgen dat de bekende gezichten van Nederland er verzorgd en modieus uitzien.
 
Tussendoor haalt ze allerlei kledingstukken op en regelt ze als alleenstaande moeder ook nog de praktische zaken voor Rossana Lima en John Beerens haar twee kinderen Nino (10) en Demi (12). Rossana is haar eigen management met haar auto als mobiel kantoor. Ondanks alle drukte verschijnt ze altijd even vrolijk en energiek op de set. Ze verzorgt onder andere de styling voor bekende Nederlandse mannen en vrouwen, waaronder Mariska Hulscher (Looking Good en De Ideale Man), Irene van de Laar (De Ideale Man) en Martijn Krabbé (In Holland Staat een Huis en Perfecte Partner).
 
Lifestyle-adviezen en makeovers
 
Rossana heeft vanaf jongs af aan interesse in alles wat met mode te maken heeft. Zo reist ze op haar achttiende al naar Milaan om alle modeshows van de grote couturiers zoals Versace, Gucci en Armani te bekijken en verzorgt ze lifestyle-adviezen en makeovers in bladen als Beau Monde en Personality en stond ze zelf onlangs op de cover van het mannenblad FHM. Of ze het nog niet druk genoeg heeft werd ze per januari 2006 – net als John Beerens, Sonja Silva, Glanice Grace en Valerie Zwikker - ambassadrice van de merken Farouk Hairsystems USA en Alter Ego Italia van Trendy Hair Company.
 
BN Kapper
 
Rossana Lima en John Beerens Ook John Beerens herkent zichzelf in het drukke en hectische bestaan. Hij runt al meer dan 12 jaar zijn eigen drukbezochte kapperszaak in Tilburg, reist door heel Nederland en Europa op zoek naar de allerlaatste trends op het gebied van hairfashion en hij zet zijn schaar regelmatig in het haar van bekende Nederlanders. Daarnaast vormt hij samen met Patrick Kalle het vaktechnische team voor Farouk Hairsystems USA. ‘Rossana en ik vullen elkaar naadloos aan in ons werk. Eigenlijk is onze samenwerking heel logisch. Rossana krijgt alles voor elkaar als het gaat om kleding en sieraden. De hairstyling laat ze aan mij over. Ik creëer kapsels die het totaalplaatje compleet maken.’
 
Man van het woord
 
Ook al is de samenwerking tussen Rossana en John nog maar pril, al na een half jaar werd duidelijk dat het goed klikte. ‘Ooit beoordeelde ik Rossana’s haar in het weekblad Weekend’, zegt John. ‘Ik wilde toen wel weten wie die man was die zo’n mooi compliment maakte’, knipoogt Rossana. ‘Later ontmoette ik John op een feestje. We wisselden kaartjes uit en sindsdien hangen we bijna dagelijks met elkaar aan de telefoon. Laatst vroegen Frans en Mariska Bauer om haaradvies. Op zo’n moment maak ik dankbaar gebruik van de expertise van John.
 
Hij is echt een man van het woord. Wanneer John zegt dat hij iets regelt, maakt hij daar ook meteen werk van. Dat schept rust en vertrouwen. Ook als we een boeking hebben, hoef ik hem maar te bellen en hij brengt me volledig op de hoogte van alle ins en outs op zo’n dag.’
 
Volgende Pagina
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact