Lauren Holly: Minder is mr

Lauren Holly met lang haar
 
Van wapperend lang haar naar een verbluffend piekerig kort!
 
Wanneer ik aan Lauren Holly denk, dan moet ik denken aan de rol die ze met Jim Carey speelde in de film uit 1994 Dumb and Dumber. Als dt je niet aan het lachen brengt, wat dan wel .?
 
Onze eerste foto (12/08/2005) toont een langharige Lauren compleet met lange zwarte blazer met daaronder een witte blouse. We zien dat haar haar de gebruikelijke kleuren vertoont van roodachtig karamel met blonde strepen langs voor. Ze staat voor een soort graffiti en dat is nu niet het meest geschikte decor voor haar. Laten we haar eens van naderbij bekijken. Zie ik daar tekenen van extensions?
 
Lauren Holly met chic kort haar
 
Onze tweede foto (02/02/2006) lijkt mr op de Lauren die ik gewoon ben. Ze draagt opnieuw zwart en wordt overheerst door haar ultrakort chic kapsel dat kort gelaagd is en leuk staat bij haar aardig ovalen gezicht. Zo kennen we haar met als handelsmerk haar erg rood haar.
 
Merk op hoe aanvullend haar haar is ten opzichte van de kleur van haar gezicht en hoe het warmte toebrengt aan de rest van haar huid. Alhoewel Lauren hier heel wat make-up opheeft, ziet ze er erg natuurlijk uit. Let op de neutrale kleur van haar lipstick.
 
Lauren met kort haar en coltrui
 
Hier (25/02/2006) zien we dat het haar van Lauren geknipt is tot een jongensachtig, gelaagd, onbezorgd kapsel en dat ze een marineblauwe rolkraagtrui draagt onder haar glimlachend gezicht Ik zou ook op die manier lachen, mocht ik er zo uitzien, en jij? Haar kort haar laat een stralend rood toe met een paar vrolijke highlights, zou ik zo zeggen.
 
Ze ziet er erg eenvoudig en luchtig uit en ik kan je verzekeren dat ze slechts drie minuten nodig heeft om haar haar te stylen. Als je klaar bent voor dit type look (en zijn we dat niet allemaal?), ga dan naar een bekende kapper en neem deze foto mee. Eens je deze haarsnit hebt, zal je niet veel werk meer hebben; gewoon wassen, conditionen en fhnen terwijl je met de vingers door het haar gaat en dat is het.
 
Lauren Holly met een kort piekerig kapsel en zijden blouse
 
Net wanneer je denkt dat Lauren niet ng meer kan verbazen, zie je deze laatste twee fotos (08/11/2006) en sta je paf. Beeld je voor de grap eens Lauren in met haar lange haar van de eerste foto. Echt, ze zal er niet zo gestroomlijnd uitzien.
 
Kort haar doet er ons steeds slanker en keuriger uitzien. Lauren Holly heeft de look van de beroemdheid die ze in werkelijkheid is. Ze heeft koperrode tinten met een paar neutraal blonde highlights en het is net alsof ze zo geboren is.
 
Haar wenkbrauwen passen bij haar haar en haar gelaatskleur is een aangenaam roze. Haar piekerig kapsel is ongetwijfeld tamelijk kort opgesneden achteraan en rond de oren. In de kruin is er wat volume want de bovenkant is gladgemaakt met speelse laagjes. Dit is een zorgeloos kapsel dat voor om het even welke gelegenheid kan gedragen worden, zoals je het hier ziet.
 
©Kapsels.net
Foto: PR Photos