pixel
 U bent hier:   Home  ›  Hoe  ›  Haarstijl Advies  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
kapsels op Hairfinder.com
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
Cursus Haar Knippen - Leer zelf haar knippen
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel pixel
pixel
pixel
pixel

Kapsels voor een ronde gezichtsvorm (2)

Vorige pagina
 
ronde gezichtsvorm Kapsel 5:
      Dit lang gelaagd kapsel biedt méér volume en krul dan de vorige kapsels. Het kapsel creëert de nodige illusie van lengte door volume en lift toe te voegen bovenaan en extra lengte te geven om het volume opzij wat te neutraliseren. De pony is piekerig en het haar heeft een scheiding weg van het midden. De gelaagde krullen zijn gestyled om het gezicht te omkaderen en ze benadrukken de impressie dat het gezicht meer ovaal is. Dit is een uitstekend kapsel voor mensen met dik, krullend of golvend haar.
 
ronde gezichtsvorm Kapsel 6:
      Dit is een kapselkeuze die aantoont dat je geen superkort kapsel hoeft te nemen voor een rond gezicht. Het kapsel is volledig asymmetrisch met scheiding in het midden. Het basiskapsel is een wedge snit die vooraan overgaat in een bob met A-lijn. Het haar is steil gestyled en met het scheermes gesneden om een gladde textuur aan de look te bieden. De lange pony die het gezicht omkadert helpt om de indruk te wekken dat het gezicht langer en dus meer ovaal is. De asymmetrie maakt het kapsel ideaal voor diegenen die te kampen hebben met andere uitdagingen zoals een vooruitstekende neus of andere gelaatstrekken die niet in evenwicht zijn.
 
ronde gezichtsvorm Kapsel 7:
      Dit halflang scheermessnit kapsel heeft een piekerige pony en een scheiding weg van het midden. De hoek van de pony helpt om een zachte look te creëren en helpt ervoor te zorgen dat het gezicht er ovaal uitziet. Het kapsel kan een finish krijgen zoals getoond voor een hedendaagse en trendy look of kan glad geföhnd worden met een ronde borstel, waarbij de uiteinden naar binnen gekruld worden om de look zacht en glad te maken. Dit kapsel past goed bij iemand met fijn tot halfdik haar.
 
©Kapsels.net
 
 
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer        Contact
Gratis kapsels tester